Beton De Luxe

Betonlook salontafel

Beton cire keukeneiland

[leestijd 3 minuten] Artikel bijgewerkt op 20 december 2021.

Een salontafel is een veel voorkomend element in woning inrichting. Het klinkt enigszins ouderwets maar salontafels zijn tegenwoordig ook in moderne uitvoeringen beschikbaar.

Een salontafel betonlook is daarvoor een mooi voorbeeld. Met een laag microbeton op een betonlook tafelblad ontstaat er direct een elegante combinatie van hout en beton.

Toch zijn er wel een aantal betonlook weetjes welke belangrijk zijn bij het maken of onderhouden van een betonlook salontafel. Op het microbeton ligt een laagje coating welke het beton beschermd, vlek- en vochtwerend is en de unieke betonstructuur tot zijn recht laat komen.

Een oude definitie van “salon”: Een salon is een kamer waar mensen kunnen discussiëren of muziek maken. Nu dus een gewone woonkamer. Woonkamers worden tegenwoordig erg intensief gebruikt. Dus duurzame materialen zijn belangrijk.

Design tafel in betonlook

Salontafel met industriële betonlook

Zorg dat de betonlook tafel met hoge kwaliteit woonbeton en coating is uitgerust

Beton cire salontafel

Betonlook salontafel kopen:
Beton de Luxe kan uw salontafel ontwerp maken. Als u de afmetingen en kleur doorgeeft dan kunnen wij u voorzien van een prijsindicatie en levertijd.

Betonlook salontafel zelf maken:
Een bestaand salontafeltje een betonlook geven kan ook. U kunt bij ons een workshop betonlook maken volgen zodat u zelf uw tafel een betonlook kunt geven.

Er wordt in de volksmond gesproken van een ‘beton cire salontafel’, een ‘microbeton salon tafel’ en een ‘woonbeton salontafel’. In alle gevallen betreft het een salontafel met een deel of het geheel bedekt met een laagje sierbeton en als toplaag een beschermende coating.

Onderstaand enige voorbeelden van betonlook salontafels

Salontafel met een betonlook van microbeton

Betonlook salon tafel

Eikenhouten tafel met betonlook

 

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail of bel 013 – 2112823 en vraag vrijblijvend een betonlook badkamer prijsindicatie. U krijgt desgewenst betonlook advies & tips.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021