Beton De Luxe

HERROEPINGSRECHT

Beton de Luxe 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen afhankelijk van de omvang en het gewicht vanaf € 9,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@beton-deluxe.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: dit herroepingsrecht is niet van toepassing op producten welke volgens de door u ingevoerde specificatie(s) als maatwerk worden gemaakt. Met door u ingevoerde specificatie(s) wordt bedoeld: uw opgave van een niet-standaard aantal vierkante meters alsmede bestellingen welke conform door u opgegeven kleur worden gemengd.