Beton De Luxe

Beton Ciré Webshop

Doe-Het-Zelf pakketten


 • Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

  Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
  5 april 2021

 • Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

  Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
  5 april 2021

 • SUPER AANRADER
  Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
  We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

  Ruud ....... Avatar Ruud .......
  5 april 2021

 • Ik als zelfstandige ondernemer was op zoek naar een product dat voldeed aan alle normen conform afbouw van vloersystemen en wandsystemen naar veel producten te hebben geprobeerd kwam ik op het laatste uit bij Betondeluxe dit bedrijf is zeer professioneel en de producten zijn een genot om met te werken zo gemakkelijk en geen gedoe meer met pigmenten poeders waar 9 van de 10 keer kleurverschil in zit je krijgt bij betondeluxe gewoon alles kant en klaar geleverd in emmers door mengen en smeren zonder gedoe ook de lak voldoet aan alle eisen en zeer makkelijk aan te brengen .Ook als ik een probleem heb of vragen zijn ze goed bereikbaar en geven goed advies zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd kan dit bedrijf aan iedereen aanraden krijg je zeker geen spijt van zeker als ondernemer niet

  R S D V PROJECTEN

  robert van den elzen Avatar robert van den elzen
  5 april 2021

Beton ciré componenten

Beton ciré gereedschappen

Beton ciré webhop

Beton ciré is dé woontip om een organische afwerklaag te plaatsen op vloeren, muren en meubels. De mix van beton ciré componenten geeft een harde en uiterst elegante afwerking. 

Het naadloze karakter in combinatie met de topkwaliteit coating maakt de afwerklaag ook geschikt voor natte omgevingen.

Complete pakketten

4.6/5

Wij zijn de pioniers die beton ciré hebben geïntroduceerd. Tevens hebben we de nieuwe versie beton ciré ontwikkelt welke resulteerd in 20% tijdsbesparing en 20% minder kosten.

Onze beton ciré pakketten zijn zeer compleet. Alle ingrediënten zijn aanwezig, mét een duidelijke werkinstructie.

Beton ciré zelf aanbrengen

Het aanbrengen van beton ciré is is niet moeilijk maar het vraagt wel zorgvuldigheid. In de volgende instructie video’s kunt u zien hoe de beton ciré expert te werk gaat.

Werkinstructie beton ciré vloer aanbrengen

Werkinstructie zelf een muur afwerken met beton ciré

Heeft u informatie nodig alvorens u beton ciré wilt kopen? Bel onze expert op 013 – 21 128 23.