Beton De Luxe

BETON CIRÉ KLEUREN

KIES DE PERFECTE BETON CIRÉ INTERIEUR KLEUR TINT

Beton ciré kleuren

De kleurstellingen van onze beton ciré zijn ontwikkelt met het oog op interieur design. Elke beton ciré kleursoort is beschikbaar in diverse tinten. We willen u in staat stellen om de perfecte kleur te selecteren welke past bij uw ontwerp. U kunt onderstaand een complete set van onze beton ciré kleuren bestellen. Gebruik deze kleurenwaaier om het beton ciré voorbeeld te voelen en tegen uw interieur aan te houden. In onze showroom kunt u vergelijken met RAL kleuren én NCS kleuren.

TIP: boek onze beton ciré workshop indien u zelf beton ciré wilt gaan aanbrengen.

Kleur A

Kleur B

Kleur C

Kleur D

Kleur E

Kleur F

Kleur G

Kleur H

Kleur I

Kleur J

Kleur K

Kleur L

Kleur M

Kleur N

Vergelijk zelf de beton ciré kleuren

Wij willen onze klanten de beste opties meegeven om de diverse kleurtinten goed te zien én te vergelijken. U kunt onze kleurstalen  kiezen en meenemen uit onze showroom.

Beton ciré bestaat uit diverse kleurschakeringen waardoor het oppervlak zich niet beperkt tot 1 RAL of NCS kleur.

Vergelijken is uiteraard mogelijk: u kunt in de showroom gebruik maken van een RAL-kleurenwaaier. In geval u onze beton ciré kleursamples thuis wilt ontvangen dan betaalt u alleen de verzendkosten.

We geven gratis beton ciré kleurvoorbeelden

Set beton ciré kleur voorbeelden

€16,95 €0,00
NU GRATIS

Voor bijzondere opdrachten kunnen maatwerk kleuren worden gemengd.

Wilt u na het zien van deze beton ciré kleuren aanvullende informatie? Bel, e-mail, whatsapp of kijk op onze Facebook pagina.

 

Kleurrijk maatwerk

Niks mooiers als een perfect ontworpen ontwerp met slim gekozen kleurstellingen. Laat het ons weten als u een bijzondere wens heeft.

De unieke uitstraling en toepassing van beton ciré

Beton Ciré wordt gebruikt door zowel doe-het-zelvers als professionals. Het is eenvoudig zelf aan te brengen. De experts zijn daarentegen zeer bedreven in het creëren van unieke oppervlaktes door te spelen met smeerbewegingen en de korrelgroottes van schuurmiddelen.

Met een cursus beton ciré aanbrengen wordt u in een halve dag de fijne kneepjes van het vak geleerd. Er wordt stilgestaan bij het voorbereiden van de oppervlakte, het mengen van beton ciré kleuren, de beste verwerkingstemperaturen en het klaarmaken van de beton ciré. U kunt ter plekke uw eigen project uitleggen en advies krijgen van de zeer ervaren workshop leider. 

Beton ciré geeft unieke vormgeving kansen bij elk soort toepassing. Voor beton ciré vloeren is het ruimtelijke effect de grootste winst. Bij beton ciré muren is de hardheid een groot pluspunt. In geval van beton cire werkbladen is de waterbestendigheid een belangrijke eigenschap. En voor beton ciré meubels is het stijlvolle karakter een in het oog springend voordeel.