Beton De Luxe

BETON CIRÉ MEUBELS

MAAK JE MEUBELS UNIEK MET EEN LAAGJE BETON CIRÉ

Beton ciré meubels laten maken voor een bijzonder interieur

Wil je een robuust organisch meubel? Een toplaag van beton ciré maakt je meubel uniek. Laat je stoelen, krukjes, eettafels, salontafels, lampen en potten bijzonder maken.

Snelle offerte

Wil je snel en vrijblijvend jouw prijs weten? Vul dit formulier in.

Beton ciré eettafel
Beton Ciré TV meubel
Beton ciré werkblad

Wil je de prijs weten van jouw beton ciré meubel? Stuur de omschrijving en evt foto van je meubel.

Beton ciré is zeer geschikt voor meubels van
MDF, steen, beton, en kunststoffen.

Geef je interieur een mooie balans met beton in combinatie met andere materialen. Beton ciré creëert sfeer en tegelijk een ruimtelijk effect.

Je kunt zelf je meubel(s) komen brengen naar onze beton ciré werkplaats en weer ophalen of wij verzorgen het geheel binnen jouw wensen. 

Beton ciré plank

BETON CIRÉ is PRACHTIG

Beton ciré is mogelijk in vele klassieke en moderne kleuren. De kleuren vervagen niet want beton ciré is kleurvast. De kleurschakeringen welke zo kenmerkend zijn voor beton ontstaan tijdens het aanbrengen van de beton ciré en resulteren in een muur welke altijd uniek is. De look & feel van een beton ciré muur komt zeer goed tot zijn recht bij zowel klassieke als moderne interieurs.

BETON CIRÉ IS PRAKTISCH

Grote hechtkracht en flexibiliteit waardoor het goed vast blijft zitten en werkingsscheuren tegen gaat. De beton ciré muur is waterdicht en makkelijk te reinigen door de beschermende coating. Door de goede warmtegeleidende eigenschappen is beton ciré bij uitstek geschikt voor muurverwarming en bevestiging van radiatoren.
Beton ciré kantoormeubel
Beton Ciré vakman
Beton Ciré TV kast

Beton ciré meubels

Kun je het nog niet helemaal voorstellen of wil je gewoon meer weten? Bel of stuur een bericht. We geven je graag informatie.

Pimp bestaande meubels of nieuwe meubels maken

Meubels zijn een bepalend onderdeel van je interieur.  Je kunt zelf beton ciré aanbrengen op meubels na het volgen van de workshop. Of je kunt het maken en bekleden van meubels uitbesteden aan ons.

 

Heb je vragen of inspiratie voor jouw nieuwe meubelstuk? Bel, whatsapp, e-mail of kijk op onze Facebook pagina. We maken het liefste bijzondere beton ciré oplossingen en tevreden klanten 😃.

Kosten van meubels van beton ciré

Je kunt een beton ciré laag laten aanbrengen op steen, beton, tegels, kunststof en mdf. Die mooie betonlook is de finishing touch voor je interieur.

Beton ciré blijft mooi op stevige scheurvrije ondergronden. De kosten worden deels bepaald door het voorbereiden van het meubel op goede hechting van beton ciré. 

Heb je een foto van een bestaand meubel of een schets van je maatwerk meubel? Stuur het naar ons op!