Beton De Luxe

De Belangrijkste Woonstijlen voor de Moderne Woning

De Belangrijkste Woonstijlen voor de Moderne Woning

[leestijd 3 minuten] Artikel nieuw geplaatst op 16 oktober 2023.

 

Elk huis vertelt een verhaal. Als beton ciré specialist zie ik het als taak om dit verhaal naar voren te brengen met behulp van beton ciré stijlen die jouw persoonlijkheid en voorkeuren weerspiegelen. Of je nu kiest voor een woonstijl met minimalistische aanpak of een industriële touch, er is een beton ciré optie die perfect aansluit bij jouw smaak.

 

1. Scandinavisch Design

De Scandinavische woonstijl kenmerkt zich door eenvoud, functionaliteit en schoonheid. De kleurenpaletten zijn vaak neutraal, met gebruik van veel wit, grijs en pasteltinten. Natuurlijke materialen zoals hout en wol spelen een centrale rol.

 • Kenmerken:
  • Minimalistisch en functioneel
  • Natuurlijke materialen
  • Lichte kleuren

 

Lees hier meer over het Scandinavisch Design

 

2. Modern Minimalisme

Bij Modern Minimalisme draait alles om ‘minder is meer’. Deze stijl focust op essentiële items en vermijdt onnodige versieringen. Strakke lijnen en een neutraal kleurenpalet zijn kenmerkend voor deze stijl.

 • Kenmerken:
  • Strakke lijnen
  • Weinig accessoires
  • Neutrale kleuren

 

Ontdek de essentie van Modern Minimalisme

 

3. Bohemien Chic

De Bohemien stijl is eclectisch en vrijzinnig, en biedt een mix van patronen, kleuren en culturen. Het is een perfecte stijl voor de doe-het-zelf liefhebber die graag experimenteert met verschillende texturen en kleurcombinaties.

 • Kenmerken:
  • Kleurrijk en levendig
  • Eclectische mix van patronen
  • Aards en organisch

 

Duik in de kleurrijke wereld van Bohemien Chic

 

4. Industrial Chic

Industrial Chic combineert rauwe, industriële elementen met een verfijnde esthetiek. Denk aan blootgestelde bakstenen muren, metalen balken en natuurlijk beton ciré. Ja, je leest het goed, beton ciré is dé finishing touch voor een industriële look. De robuuste en tegelijkertijd elegante uitstraling maakt het perfect voor deze woonstijl.

 • Kenmerken:
  • Rauwe materialen zoals metaal en baksteen
  • Open ruimtes
  • Beton ciré accenten

 

Ontdek de magie van Industrial Chic

 

Doe-het-zelf Tip voor de Moderne Woning

Of je nu kiest voor Bohemien Chic, Scandinavisch Design of een andere stijl, de doe-het-zelf benadering biedt oneindige mogelijkheden. Door zelf met interieurontwerp aan de slag te gaan, kun je een unieke touch geven aan jouw leefruimte. En als je op zoek bent naar het ideale materiaal om je industriële inrichting naar een hoger niveau te tillen, overweeg dan beton ciré, zie onze Beton Ciré webshop. Ons beton ciré is van topkwaliteit en voegt die authentieke industriële touch toe aan elke ruimte.

Hopelijk inspireert dit overzicht je om je eigen persoonlijke touch aan je woning te geven. Met de juiste woonstijl, wat doe-het-zelf enthousiasme en de perfecte materialen kun je een ruimte creëren die echt als thuis voelt.

 

Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijk interieuradvies!

Er zijn zo veel creatieve invullingen van moderne woon en werkruimten. Dit is slechts een korte beschouwing om je op weg te helpen. Geef een seintje als je meer wilt weten. We hebben mooie voorbeelden hoe je een moderne betonlook in je interieur kunt brengen.

Bel me hier of stuur een berichtje als je meer wilt weten of onze showroom wilt bezoeken; 

Groeten, Toine

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021