Beton De Luxe

Betonlook douche

Beton ciré in de douche

[leestijd 3 minuten] Artikel bijgewerkt op 20 december 2021.

Douche ruimtes worden steeds luxer. En dat mag ook wel, het is een ruimte waar je even een moment voor jezelf hebt. Een aangenaam ingerichte douche draagt in grote mate bij aan het welzijn.

De douche apparatuur mogelijkheden zijn ruim: regendouche met extra handdouche of massage stralen uit de zijmuur en een opbergruimte voor de verzorgingsmiddelen.

Ook de inrichting van de ruimte zelf biedt mogelijkheden: sfeerverlichting, handige uitsparing in de muur welke nooit in de weg zit en dat alles met een mooie beton look afwerking.

Betonlook douche wanden

Denk aan vloer- en muurverwarming, weggewerkte buizen en afvoer, lekkere zeepjes en shampoo, een douchepaneel waarin je de straal, verlichting, muziek van jou keuze kunt bepalen.

En dat alles kan met een afwerking van microbeton: waterdicht, zonder naden, schimmelwerend en boven alles aangenaam in gebruik en een lust voor het oog.

Dit lijkt een kostbaar doel maar wist u dat het vaak vrij eenvoudig te realiseren is?
Microbeton van 3 millimeter dik wordt op bestaande muren en tegels aangebracht. Geen tegels afbikken maar bestaande inrichting gebruiken voor een moderne afwerkingslaag.

De beperkte keuze met douchebak, hoofddouche, zeeprekje en witte tegels is gelukkig voorbij.

Betonlook douche sfeer

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail of bel 013 – 2112823 en vraag vrijblijvend een betonlook douche prijsindicatie. U krijgt desgewenst advies rondom de betonlook mogelijkheden van uw douche.

Beton de Luxe is de pionier die microbeton heeft geïntroduceerd in Nederland. Na 8 jaar hebben we zeer veel kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn met advies en uitvoering van betonlooks.

Bent u een doe-het-zelver? Dan kunnen wij u ook leren hoe u zelf uw douche een mooie betonlook geeft middels onze beton cire workshop.

Als u al zover bent dat u zelf beton looks kunt maken dan leveren wij u alle gereedschappen en kunt u beton cire kopen tegen groothandelsprijs.

Betonlook douche kamer

 

We helpen u graag verder! Vriendelijke groet van Beton DeLuxe.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021