Beton CIRÉ KEUKEN

KEUKENS MEt BETONLOOKS VAN BETON CIRÉ

Puur vakmanschap voor culinaire ruimtes

Wil je een beton ciré keuken?

Beton ciré is een kookvriendelijke en onderhoudsvriendelijke keuken afwerking. 

Ons beton ciré is speciaal samengesteld voor keukens met ondergronden van cement, natuursteen, MDF, kunststof, gips of tegels.

Een beton ciré keukenblad, wand of vloer is mogelijk in veel kleuren en heefgeen voegen waardoor er geen vuil of water in kan achterblijven.

Helemaal eigentijds en veelgevraagd is de beton ciré keuken achterwand.

Wil je meer weten? Stuur een bericht:
Beton ciré als culinaire basis

Je ziet steeds vaker beton ciré in keukens omdat het elegant, duurzaam en praktisch is. Het slijtvaste, waterdichte en voegloze oppervlak is eenvoudig te reinigen. Een beton ciré keuken is mogelijk in vele kleurstellingen en heeft altijd een unieke structuur.

Meer dan  10 jaar geleden hebben we beton ciré als keukenafwerking geïntroduceerd. We trainen amateurs en professionals en we nemen ook beton ciré opdrachten aan.

Heb je vragen over jouw keuken mogelijkheden? Stuur een appje met evt een foto.

Beton ciré keuken inspiratie

Een warme natuurlijke keuken? Of een superstrakke industriële look & feel? 

Een betonlook van beton ciré op keukenvloer, werkblad, achterwand of vensterbank geeft een luxe gevoel. Vooral als diverse keukenelementen met beton ciré worden uitgerust én als er houten accessoires zijn dan krijgt men een designer finishing touch.

Wil je beton ciré voor keukens zien in onze showroom? Maak dan een afspraak en neem foto’s van je ruimte mee. Je krijgt bij ons beton ciré kleurvoorbeelden mee zodat je ze thuis kunt vergelijken.

Met beton ciré maken we luze culinaire ruimtes met een  metaal look of beton look. 

Een geweldige kook omgeving

Beton ciré in de keuken is robuust, uniek en bijzonder mooi. Beton ciré is geschikt voor nieuwe keuken projecten en keuken renovaties. De prijs van een beton ciré keuken is een pluspunt. Het is de beste prijs-kwaliteit verhouding voor keukenafwerkingen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je ons bellen op 013 – 2112823. Of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.

We beantwoorden je vraag maar geven je gegevens niet uit handen!

Beton ciré keuken
4.7 (94.29%) 7 vote[s]