Beton De Luxe

BETON CIRÉ BADKAMER

LUXE BADKAMERS VAN BETON CIRÉ

De luxe én praktische afwerking voor badkamers. Beton ciré heeft geen voegen dus het is eenvoudig te drogen. Tevens is het onderhoudsarm en het heeft anti-slip opties!

Snelle offerte

Wil je snel en vrijblijvend jouw prijs weten? Vul dit formulier in.

We werken met de nieuwe beton ciré pasta (2019): Topkwaliteit met garantie.
Laat deze offerte zien in onze showroom en krijg gratis beton ciré kleur voorbeelden.

Beton ciré voor in badkamers

Bekleed een badkamer met beton ciré en creër een stijlvolle look & feel. Qua prijs per vierkante meter is er geen materiaal waarmee ditzelfde luxe effect bereikt kan worden. Er zijn vele verschillende beton cire kleur tinten beschikbaar. Zeker in combinatie met houten interieur elementen ontstaat een bijzonder elegante omgeving. Je kunt zelf beton cire aanbrengen in de badkamer, of je kunt jezelf ontzorgen door dit werk uitbesteden aan onze professional.

Beton ciré voor badkamer vloeren en wanden

Voor de vloer en voor de wand van badkamers worden verschillende beton ciré samenstellingen gebruikt. De reden hiervoor is dat de belasting van deze beton ciré oppervlakken verschillend is. Vuistregels is dat de gebruiksintensiteit bepalend is hoeveel beschermlagen op de beton ciré nodig zijn. Daarnaast zijn de anti-slip opties een zeer praktische bijkomstigheid, vraag altijd naar de mogelijkheden.

Beton ciré badkamer vloer

Op badkamer vloeren is de belasting hoog, hierdoor zijn meerdere basislagen en toplagen nodig. Deze extra lagen zorgen ervoor dat scheurvorming wordt vermeden en volledige waterdichtheid wordt bereikt. Deze extra lagen kosten meer tijd om aan te brengen en het extra materiaal maakt het iets duurder.

Beton ciré wc vloer

Beton ciré op een wc vloer is praktisch. Het voelt comfortabel aan, vloerverwarming is mogelijk, het is vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken. Door afwezigheid van voegen is het zeer hygiënisch.

Beton ciré badkamer wand

Op badkamer wanden kan volstaan worden met standaard lagen beton ciré, dit is sneller aan te brengen én er zijn geen kosten voor extra materiaal. Beton ciré kan zowel op vastzittend stucwerk als tegels worden aangebracht.

Beton ciré douche vloer

Op douche vloeren raden wij geen beton ciré aan. Vaak blijft in randen of hoeken een beetje water staan. Dit vergroot de kans op scheuren en vochtproblemen, met name bij de randen om de afvoer.

 

Beton ciré badkamer wastafel
Beton cire badkamer wand
Beton cire badkamer met hout elementen

Voor- en nadelen van beton ciré in badkamers

Alvorens te kiezen voor beton ciré is het belangrijk om de voor- en nadelen in overweging te nemen. Lees onderstaande opsomming door en overweeg of dit past bij je leefstijl en wensen. Heb je vragen, bel ons dan op 013 – 21 128 23 of stuur een emailtje naar contact@beton-deluxe.com.

Voordelen

Beton ciré product kenmerken:
 • Goede warmtebegeleiding en kan in combinatie met vloerverwarming;
 • Hoge elasticiteit, buigsterkte en druksterkte;
 • Grote mechanische en chemische weerstand;
 • Hoge hechtkracht.
Beton ciré uiterlijke kenmerken:
 • Luxe uitstraling;
 • Unieke structuur;
 • Ruimtelijk effect, geen naden;
 • In vele kleuren beschikbaar en kleurvast.
Beton ciré gebruik kenmerken:
 • Slijtvast;
 • Onderhoudsarm;
 • Schimmelwerend;
 • Anti-slip opties.

Nadelen

Beton ciré product kenmerken:

 • Het is niet geschikt om continue water te dragen, dus vermijd gebruik van beton ciré voor zwembaden, gootstenen en douchevloeren.

Beton ciré uiterlijke kenmerken:

 • De beton structuur is uniek, degene die het aanbrengt kan met patronen spelen. In geval je volledig symmetrische patronen wenst dan is beton ciré niet geschikt.

Beton ciré gebruik kenmerken:

 • Om beton ciré mooi en in goede conditie te houden is het nodig om, net als bij stuc, tegels of kitranden, het na gebruik droog en schoon te maken. 

Stuur een berichtje als je wilt weten wat jouw beton ciré badkamer kost

BETON CIRÉ is PRAKTISCH

① Beton ciré heeft geen voegen en voelt natuurlijk aan. De strakke naadloze oppervlakken creëren rust en geven een ruimtelijk gevoel wat interieurdesigners beoogen.

② Integreer subtiel een paar houten elementen. Hout combineert prachtig met beton ciré.

BETON CIRÉ IS STIJLVOL

③  Gebruik dezelfde beton ciré kleur op de wanden en vloer, dit verbindt de oppervlakten waardoor de badkamer groter lijkt.

④ Optioneel is anti-slip  mogelijk. Dit wordt bereikt door de juiste korrelstructuur en coating.

BETON CIRÉ IS ECONOMISCH

⑤ Beton ciré heeft een ideale warmte distributie en is zeer geschikt voor muurverwarming.  Je krijgt een zelfdrogende knuffelmuur!

⑥ Mogelijk op praktisch elke ondergrond. Voor renovaties bespaart dit tijd en materiaal.

Beton Cire Badkamer wand
Beton ciré badkamer douche
Beton ciré badkamer bubbelbad

Prijzen van beton ciré in badkamers

Bij de prijzen voor zelf aanbrengen gaan we vanuit dat je zelf een kant en klaar beton ciré pakket koopt en dit zelf aanbrengt op de vloer en/of wand. Bij uitbesteden gaan we uit van het aanbrengen van beton ciré door een professional in een voorbereide ruimte (dus exclusief sloop, verwijder, electra en loodgiet werkzaamheden, dit kan desgewenst door een aannemersbedrijf verzorgd worden).

Wij leveren en werken alleen met de hoogste kwaliteit beton ciré om het best mogelijke eindresultaat te bereiken, onderstaand de richtprijzen daarvan.

Prijzen zelf aanbrengen

Richtprijzen zijn op basis van een goed voorbereide ruimte.

Prijzen uitbesteden

Richtprijzen zijn op basis van een goed voorbereide ruimte.

Direct duidelijke offerte

Beton Ciré badkamer ligbad
Beton Ciré badkamer ontspanning
Beton ciré serrevloer

Beton ciré badkamer muur

Onze beton ciré pasta heeft de hoogste kwaliteit voor muren in natte ruimtes. Het is zeer decoratief en geeft een bijzonder ruimtelijk effect. 

Het is praktisch doordat je geen voegen meer hebt waarin vuil of vocht zich kan ophopen.

Beton ciré wordt veel gebruikt bij renovatie van badkamers omdat het zowel organisch als duurzaam is en kan worden toegepast op gips, mdf, constructie beton en tegels.

Een decennium van beton ciré

Ruim 11 jaar geleden hebben we beton ciré geïntroduceerd in Nederland. We hebben al onze kennis en ervaring is gestopt in het ontwikkelen van beton ciré pasta. Het is dé trendy afwerking voor natte ruimtes.

Wat jij wilt en niet meer

We geven praktische en complete informatie. Wollige of halve verhalen of oplossingen kom je bij ons niet tegen.
We bieden heldere informatie en garantie.