Beton De Luxe

Wat is beton cire?

Uitleg over beton ciré

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 4 december 2023.

Betonlook douche op basis van microbetonBeton cire is een algemene term voor diverse decoratietechnieken met als doel een betonlook. Door innovatie in cement en toevoegingen is de betrouwbaarheid, prestatie en esthetica de laatste jaren sterk toegenomen. Deze geëvolueerde versie van beton ciré is microbeton.

Beton cire kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De vloerafwerking, wandafwerking of meubel afwerking is mogelijk op ondergronden van tegels, gips, cement, kunststof en MDF. Het is een beton mortel met een gekleurd pigment en hars. De toplaag is stijlvol, onderhoudsarm, vlek werend, schimmel werend en waterdicht.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com. Of kijk naar onze info op Google Maps.

Beton-DeLuxe behoort tot de voorlopers welke in 2007 beton cire hebben geïntroduceerd in de Nederlandse markt. Sindsdien is een hele industrie opgebouwd rondom beton cire. Beton-DeLuxe verzorgd niet alleen de import van het product maar tevens workshops voor professionals welke dit unieke product willen toevoegen aan hun dienstverlening. Daarnaast verzorgen de Beton-DeLuxe experts kleine en grote projecten bij zowel de zakelijke als particuliere markt.

 

Betonllok salontafel op basis van microbeton

Betonlook trap op basis van microbetonBeton ciré en zeker het verbeterde product microbeton is een interessant alternatief voor meer conventionele coatings en afwerking voor vloeren, wanden en meubels. Meerdere afwerkingslagen van in totaal 2 tot 10 millimeter reproduceren het esthetische uiterlijk van industriële beton vloeren.

 

Wilt u meer weten over beton cire? Een beton cire workshop geeft u praktische inzichten.

Betonlook vloer op basis van microbeton

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021