Beton De Luxe

Een beton ciré werkblad maken: mooi en functioneel

een werkblad afwerken met duurzaam beton cire

[leestijd 2 minuten] Artikel nieuw geplaatst op 23 mei 2023.

Dit artikel legt de voordelen uit voor doe-het-zelvers die zelf een beton ciré willen maken.

Nieuwe trend in de wereld van interieurdesign

Deze dunne, naadloze en gepolijste afwerkingen bieden een modern en minimalistisch uiterlijk dat perfect past bij de hedendaagse interieurstijlen. Het is niet alleen de esthetiek en de moderne uitstraling die deze werkbladen zo aantrekkelijk maken; de functionaliteit en duurzaamheid zijn ook indrukwekkend.

Verschillende kleuren en afwerkingen

De beton ciré werkbladen zijn zelf te maken in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je jouw keuken of badkamer kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en stijl. Bovendien biedt het naadloze oppervlak geen ruimte voor bacteriën en vuil, wat het gemakkelijk te reinigen en zeer hygiënisch maakt.

Een beton ciré werkblad past ook goed op een salontafel.

Bestand tegen krassen, vlekken en slijtage

Een ander groot voordeel van beton ciré werkbladen is dat ze bestand zijn tegen krassen, vlekken en slijtage. Dit betekent dat je werkblad er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien, zelfs na dagelijks gebruik. Bovendien gaan deze werkbladen esthetisch goed samen met alle soorten meubels en apparaten, wat het gemakkelijk maakt om je woonkamer, keuken of badkamer opnieuw in te richten.

Eenvoudig te maken en plaatsen

Bovendien zijn beton ciré werkbladen eenvoudig te maken en plaatsen en vereisen ze geen ingrijpende verbouwingen of veranderingen aan het bestaande interieur. Dit betekent dat je je kamers kunt renoveren zonder een groot budget of een lange periode van ongemakkelijkheid.

Gunstig voor je portemonnee én voor het milieu

Een ander voordeel van beton ciré werkbladen is dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Dit is niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor een duurzame oplossing zoals beton ciré werkbladen, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Beton ciré als afwerklaag in de keuken
Beton cire achterwand en vloer in een moderne keuken

Koop goede kwaliteit beton ciré

Als je overweegt om beton ciré werkbladen in je interieur te integreren, is het belangrijk om goede kwaliteit beton ciré te kopen. De installatie is relatief eenvoudig, je kunt het uitbesteden of zelf beton ciré aanbrengen. Het vereist basis technische vaardigheden om een mooi resultaat te creëren.

Beton ciré als afwerklaag biedt een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Het is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals werkbladen, vloeren, muren en meubels. Hierdoor kun je een consistente look en feel creëren in je hele interieur, wat zorgt voor een harmonieus geheel.

Onderhoud is eenvoudig en kosteneffectief

Tot slot is het onderhoud van beton ciré werkbladen ook zeer eenvoudig en kosteneffectief. Je hoeft alleen maar een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel te gebruiken om het oppervlak schoon te maken en te onderhouden. Op langere termijn bespaart dit tijd en geld, aangezien het niet nodig is om dure reinigingsmiddelen of speciale onderhoudsproducten aan te schaffen.

Samenvattend

Ben je op zoek zijn naar een ecologisch verantwoorde interieuroptie, wil je een kosteneffectieve interieurafwerking of wil je een stijlvolle interieurbeleving? Beton ciré is gemaakt van natuurlijke materialen, bevat geen schadelijke stoffen en is veilig voor gebruik in je huis en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. Het moderne en stijlvolle uiterlijk van beton ciré kan de aantrekkelijkheid van je huis vergroten en daarmee de waarde van je huis verhogen. Het is een waardevolle investering voor je huis. 

Succes met het maken van een beton ciré werkblad. Mocht je er niet uitkomen dan kun je me hier bellen of een berichtje sturen.

Groeten, Toine

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021