Beton De Luxe

Betonlook Wand

Beton ciré mancave muur

 

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 11 maart 2022.

Een interieur van BetonLook is helemaal in tegenwoordig! Weg met de schrootjes en het behang. Granol heeft het al jaren afgedaan en is echt niet hip meer. Tijd voor iets nieuws, iets fris!

Heeft u wel eens over een muur met betonlook gedacht? Het effect van een betonlook muur vervaardigd met microbeton is verrassend en past in iedere ruimte.

 

betonlook-wc-02

Bekijk de vele verschillende toepassingen van microbeton en oordeel zelf. Beton de Luxe heeft jarenlange ervaring met dit product en met het nieuwe microbeton zijn de resultaten nog mooier! Een groot voordeel van microbeton is dat het zonder al te veel poespas direct over nagenoeg elk oppervlakte aangebracht kan worden.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Gaten en scheuren kunnen eerst gemakkelijk afgedekt worden met behulp van een speciaal gaas en een primer. Voegen tussen de tegels dienen eerst behandeld te worden met micro base, maar hoeven niet weggebroken te worden! De meeste oppervlakten kunnen heel gemakkelijk gladgestreken worden. Daarna kunt u direct aan de slag.

Ideaal voor als u die lelijke rode baksteenmuur uit de jaren tachtig wilt camoufleren of eindelijk eens van die ouderwetse granolle muur af wilt. U hoeft geen lagen en lagen behang meer af te krabben om daarna te beginnen met stucken, schuren en plamuren en dan ook nog eens verven om een mooie gladde muur te krijgen.

Betonlook op de muurHet microbeton is in verschillende kleuren leverbaar en kan met speciale pigment toevoegingen tot elk gewenste kleur gemixt worden. U hoeft nu niet meer dagenlang in de stoffige rommel van een verbouwing te bivakkeren. Het vervaardigen van een muur met microbeton heeft de volgende voordelen:

 

  • Weinig voorwerk. Doordat de meeste oppervlakten direct behandeld kunnen worden hoeft er niet gesloopt te worden. Dit scheelt u een hoop rommel in huis!
  • Snelle methode. Onze vakmensen gaan direct aan de slag. Microbeton is een product wat zich snel laat verwerken en direct resultaat geeft.
  • Prachtige effecten. Door de natuurlijke eigenschappen van beton ontstaan er lichte haarscheurtjes tijdens het drogen. Ook kan door verschil van droogtijd lichte kleurverschillen opleveren. Juist dit geeft dat prachtige effect wat zo kenmerkend is een betonmuur. Maar ook het aanbrengen van een bepaald relief of een combinatie met andere materialen is uiteraard mogelijk!
  • Direct op de gewenste kleur. Een normale betonnen muur moet eerst heel goed uitdrogen, daarna is het schuren en plamuren. Daarna dient de betonnen muur met een bepaald middel voorbehandeld te worden en pas dan kan de door u gekozen kleur verf overheen aangebracht worden. Microbeton is beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook wanneer uw kleur er niet tussen zit is dit geen enkel probleem.
 

Betonlook kastMet microbeton bespaart u dus niet alleen tijd, maar ook een hoop rotzooi, ergernis en geld. Beton de Luxe zorgt ervoor dat uw persoonlijke ruimte juist die uitstraling krijgt die bij u past. Ronde hoeken, schuine, hoge wanden. Beton-de Luxe gaat geen klus uit de weg! Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kennen de kneepjes van het vak. Samen met u zorgen zij er voor u direct een prachtige betonnen muur heeft.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021