Beton De Luxe

Betonlook tafel

Beton ciré eettafel

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 3 januari 2022.

Ontwerp je eigen tafel!

betonlook salontafelWanneer u op zoek bent naar een trendy, robuust en sterk materiaal om te gebruiken als tafelblad dan hoeft u niet verder te zoeken! Bekijk de verschillende toepassingen van microbeton. Meubels van beton of met een betonlook is de nieuwste trend op het gebied van interieur. Met microbeton zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Het verwerken van betonlook in uw huis of bedrijfsruimte zal velen verrassen en een grote indruk bij uw bezoekers achterlaten. Wilt u een afwijkende maat tafel, of misschien heeft u een eigen ontwerp in gedachten met combinaties van verschillende materialen. De vakmensen van Beton de Luxe denken met u mee over de uitvoering en zien in iedere opdracht weer uitdaging om een nieuw kunstwerk te creëren. Met Microbeton bent u zeker van een prachtig resultaat.

Microbeton is een oersterk materiaal en geeft uw tafel een tijdloze uitstraling. Tafelbladen of tafels met beton hoeven niet zwaar te zijn; Het gaat immers om een afdeklaag. De tafel zelf kan bijvoorbeeld ook van MDF worden gemaakt o daarmee worden bekleed, om daarna met microbeton afgewerkt te worden. Natuurlijk is het ook mogelijk het meubelstuk op te trekken uit meerdere verschillende materialen. Houten poten en een betonnen tafelblad, of andersom.

Betonlook tafelblad afwerkingOf misschien wilt u iets creatiefs doen met ceramiek tegels of een mozaïek in het tafelblad. Met het nieuwe microbeton is alles mogelijk. Ook wanneer u een tafel wilt in een afwijkende vorm is dat voor microbeton geen enkel probleem. Het materiaal kan ter plaatse verwerkt worden en past in ieder interieur.

Microbeton is leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Door de speciale afwerking laag is een tafel van betonlook gemakkelijk te onderhouden en slijtvast. Ideaal voor wanneer de tafel ook dienst doet als werktafel bijvoorbeeld. Natuurlijk is het belangrijk te weten waar de tafel of het meubelstuk voor gebruikt gaat worden. Een eettafel in een restaurant of keuken dient aan heel andere eisen te voldoen dan een tafel die buiten wordt neergezet of in een vergaderzaal. En ook over de poten dient nagedacht te worden.

De betonlook verwerken in het interieur is een echte trend aan het worden! Betonlook meubels zijn prachtig. Het werken en vervaardigen van meubels van microbeton heeft dan ook heel veel voordelen:

  • iedere maat is mogelijk
  • oersterk
  • mooi
  • makkelijk
  • goedkoop
  • verschillende kleuren
  • past in ieder interieur
  • tijdloos

Wilt u uw eigen tafel ontwerpen of de prijs weten van een betonlook tafel? Of heeft u hulp nodig bij het ontwerp en vervaardiging van het door u gewenste tafelblad? Beton de Luxe staat u graag met raad en daad ter zijde.

Onze vakmensen hebben al jarenlang ervaring met het maken van meubels van microbeton en gaan geen uitdaging uit de weg! Wij zorgen er graag samen met u voor dat u de tafel van uw dromen krijgt.

Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com indien u vragen heeft over een betonlook tafel.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021