Beton De Luxe

Betonlook maken

[leestijd 2 minuut] Artikel bijgewerkt op 8 juni 2023.

zelf een betonlook makenWat kunt u lezen op deze pagina?
Detail informatie over het volgen van een beton cire workshop, het betonlook maken is haalbaar voor iedereen. Heeft u reeds deze kennis en wilt u gelijk een beton  workshop boeken dan kan dat direct via deze link:

Wat is beton cire?
Beton Cire is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken. Beton cire is de laatste jaren doorontwikkeld: het is nog duurzamer met een nog luxere look & feel. Het geperfectioneerde product wordt microbeton genoemd. U kunt het beton cire zelf aanbrengen goed aanleren met een cursus beton cire. U krijgt ervaring met betonlook maken: zelf het beton product uitpakken, prepareren en aanbrengen en tot slot afwerken met een coating. Zelf aanbrengen van beton cire is haalbaar voor beginners en gevorderden. Een beton cire workshop is zeer nuttig.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

beton-cire-workshopToepasbaarheid
Het kan voor zeer veel doeleinden kan worden gebruikt. Het materiaal is geschikt voor zowel vloeren, wanden maar ook voor de aanleg van aanrechten, het maken van meubels enzovoort in zowel natte als droge ruimtes. De  betonlook uitstraling past in ieder interieur, zowel in klassiek, romantisch of een minimalistisch strak en modern interieur.

Voordelen
Groot voordeel van beton cire is dat het direct over nagenoeg iedere ondergrond aangebracht kan worden. Hierdoor is er  in de meeste gevallen geen of weinig sloop werk nodig van te voren maar kan er beperkt worden tot het prepareren van de ondergrond. Dit bespaart tijd, afval en kosten. Er zijn vele kleuren van beton ciré waardoor een passende beton ciré tint voor elk interieur te vinden is.

maak zelf een betonlookDoe-het-zelf
Diy betonlook kan dus snel en goedkoop worden toegepast én met een prachtig resultaat. Geen wonder dat diy betonlooks steeds meer in opmars komen. Een betonlook maken is leuk, kan op vele ondergronden worden toegepast en zorgt voor een elegant resultaat.

Oefening baart kunst
U kunt klein beginnen: zelf betonlook meubels maken, zelf een betonlook aanrechtblad maken, zelf een betonlook toilet maken. Als u heeft geoefend dan bent u klaar om ook grotere oppervlakten uit te rusten met een strakke betonlook. Gebruik deze cursus indien u interieurs of exterieurs wilt perfectioneren door een betonlook te maken.

beton cire kleurenBeton cire expertise
Het werken met beton cire is vrij eenvoudig te leren, middels uitleg van de basisprincipes kunt u uw techniek gaan perfectioneren. We willen onze jarenlange kennis en ervaring graag met u delen. De beton cire workshop duurt 3 uur en vervolgens kunt u desgewenst een emmer beton cire aanschaffen en direct thuis beginnen. Wanneer u met 5 of meer personen bent dan kunnen wij ook op uw locatie de cursus geven.

Meer weten of een cursus boeken?
Wilt u ook meer weten over de verschillende toepassingen van dit product en leren hoe u het beste resultaat krijgt? Neem gerust contact met ons op of schrijf u in voor de cursus.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021