Beton De Luxe

Betonlook keukenblad maken

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 1 juni 2022.

Betonlook keukenbladEen keukenblad dient aan verschillende eisen te voldoen. Het dient niet alleen waterbestendig, maar ook hittebestendig, krasvast en gemakkelijk schoon te maken te zijn. Een keukenblad is bepalend voor de uitstraling van de gehele keuken.

Vroeger werden de keukenbladen vooral gemaakt van granietsteen. Onverwoestbaar en makkelijk schoon te maken. Nadeel van een granieten keukenblad is dat het niet makkelijk te verwerken is. Door de eigenschappen van het materiaal is het bijvoorbeeld moeilijk 2 uitsparingen in het materiaal te maken zonder het te breken. Het materiaal is enorm zwaar en erg duur.

 

In de jaren 60 deed het RVS (roest vrij staal) keukenblad zijn intrede. De gegoten aanrechtbladen  worden nog steeds veel gebruikt en kunnen met verschillende afwerkingen geleverd worden. Tot op heden zijn de RVS keukenbladen nog steeds populair en een van de goedkoopste opties. Nadeel van deze aanrechtbladen is dat ze niet krasvast zijn, en na verloop van tijd toch roestvlekken kunnen ontstaan.

 

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

 

Betonlook aanrechtblad

Een nieuwe trend is het betonlook keukenblad. Dit materiaal is naast, hitte en waterbestendig ook kras en stootvast en zeer gemakkelijk in het onderhoud. De prachtige natuurlijke uitstraling van een keukenblad van microbeton past in ieder interieur. Een betonlook keuken is origineel en praktisch.

Het keukenblad wordt geheel aan de wensen van de klant aangepast en met de hand ter plaatse gemaakt. Groot voordeel is ook dat de werkoppervlakte naadloos wordt vervaardigd, ongeacht de vorm of lengte van het aanrecht.

Betonlook werkbladBelangrijke bijkomstigheid van het gebruik van microbeton is ook dat dit materiaal niet alleen makkelijk schoon te maken is, maar ook schimmels zich hierop niet thuis voelen. Een schoon en hygiënisch werkblad is een must in iedere keuken. Een keukenblad van microbeton is dan ook zeker geschikt voor toepassingen in commerciële keukens of aanrechten in kantoor.

Geef uw keuken een ander aanzien met een betonlook keukenblad van Beton De Luxe. Een naadloos, glad en oersterk materiaal met een geweldige uitstraling.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021