Beton De Luxe

Betonlook kast

Betonlook Kast

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 11 maart 2022.

Heeft u wel eens gedacht aan een betonlook kast?
Simpel, goedkoop, makkelijk maar vooral ook mooi in elk interieur.

De toepassingen van Betonlook zijn eindeloos. Een prachtig op maat gemaakt tv meubel, een handige en mooie opslagkast in de keuken, maar ook voor verwerking in de zogenaamde natte ruimtes zoals de badkamer of zelfs in de tuin, werkplaats of garage is het materiaal uitermate geschikt. Door de strakke vormgeving en het robuuste uiterlijk geven kasten van Betonlook een geheel eigen sfeer aan iedere ruimte.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Betonlook KastHet voordeel van een Betonlook kast is dat u deze zelf kunt ontwerpen en aan uw eigen wensen en aan de beschikbare ruimte kunt aanpassen. De grootte, de vorm, maar ook de kleur bepaald u zelf! Bouwend op onze jarenlange ervaring zullen wij u met raad en daad bijstaan om tot het beste resultaat te komen.

Heeft u ergens nog een ruimte die onbenut is vanwege de ongebruikelijke afmetingen? Een kast van Betonlook past altijd! De kast wordt ter plaatse op maat gemaakt en geen ruimte is te groot of te klein. Het aanbrengen van verlichting of elektriciteitspunten in de kast is geen enkel probleem: lelijke elektriciteitsdraden kunnen onzichtbaar worden weggewerkt en ook het plaatsen van inbouwspots of elektriciteitspunten is een fluitje van een cent voor onze vakman.

Betonlook KastBetonlook heeft de natuurlijke eigenschap schimmelgroei tegen te gaan. De speciale beschermlaag die wij aanbrengen, is hittebestendig. krasvast en waterproof. Dit betekent dat Betonlook bijvoorbeeld ook te gebruiken is als afscheidingswand van een douche, zonder dat deze betegeld hoeft te worden.

Een zeer prettige bijkomstigheid is dat het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. De gladde en beschermende afwerkingslaag en de natuurlijke eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat het gewoon regelmatig afnemen met een vochtig doekje met lauwwarm water en een neutrale zeep al voldoende is.

Betonlook Meubels

Wilt u ook een Betonlook kast of meubelstuk? Neem gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en onze vakman komt graag bij u thuis om de situatie zelf ter plaatse met u door te bespreken.

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021