Beton De Luxe

Badkamer betonlook mogelijkheden

[leestijd 2 minuten] Artikel bijgewerkt op 3 januari 2022.

Betonlook in de badkamerDe betonlook badkamer is een echte trend aan het worden:  veel vragen over deze prachtige badkamers met een eigenzinnige uitstraling en gemak van onderhoud. Dat hoeft echt niet duur te zijn!

De ouderwetse badkamertegel vervangen

Heeft u ook genoeg van die betegelde badkamers? Tegels op de vloer, tegels tegen de wanden, tegels in de douchebak en tegels op de scheidingsmuur.  Vanwege de waterafstotende eigenschap van tegels zijn deze zeer goed te gebruiken in natte ruimtes, zoals bijvoorbeeld de wc en de badkamer.  Een geverfde muur gaat bladderen, behang is geen optie, en ook het werken met hout kent grote nadelen in natte ruimtes.  Om deze reden kiezen de meeste mensen voor tegels! Tegels zijn standaard in iedere badkamer.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com. Of kijk naar onze info op Google Maps.

Het kiezen van een badkamer tegel is vaak lastige beslissing: wanneer de tegel er eenmaal op zit, dan blijft deze vaak jaren aanwezig. De tegel is immers slijtvast en het verwijderen ervan en opnieuw betegelen een grote klus, waaraan een pittig prijskaartje kan hangen.  Om deze reden kiezen de meeste mensen vaak voor een tijdloze en daardoor vrij saaie, witte tegel of een voorzichtig crème kleurtje.  Het gebruik van tegels is niet altijd ideaal. Door de zichtbare voegnaden lijkt de ruimte kleiner en doet het vaak toch een beetje onrustig aan. Ook zijn de voegen moeilijk schoon te houden.  Na lange tijd verliezen deze de witte kleur en doen zij vaak groezelig aan. Er kan zelfs schimmelgroei  in ontstaan. Vieze, groezelige tegels kunnen ook de oorzaak zijn van een muffe lucht in de badkamer.

Echt beton of betonlook?

Badkamer van betonHet tijd voor iets anders, iets nieuws!  Weg met al dat ouderwetse ceramiek,  een badkamer van beton  is het helemaal! Maar waar kies je dan voor, het zware beton of een betonlook laag? U kunt vrijblijvend een betonlook badkamer offerte en tips aanvragen.

Beton is een prachtig materiaal wat zich heel goed in natte ruimtes laat verwerken. Door de specifieke structuur van het beton  krijgt de ruimte automatisch iets natuurlijks, iets rustgevends.  Maar het aanleggen van een echte betonnen badkamer is vaak niet mogelijk. Echt beton dient in een centimeters dikke laag aangebracht teworden. Dat is een groot gewicht, met micro cement heeft u dat probleem niet. Een laag van een paar milimeter is al voldoende. Ook een groot voordeel is dat betoncire direct aangebracht kan worden op verschillende ondergronden;  micro beton kan in vrijwel alle gevallen  direct aangebracht worden over de oude tegels.  Onze vakmannen van Beton de Luxe komen graag persoonlijk even bij u langs, om ter plaatse het juiste advies te geven voor het mooiste resultaat. Vaak is het aanbrengen van een speciaal afdekband over de voegen al voldoende.

Binnen 1 week is de nieuwe badkamer betonlook klaar, zonder veel sloopwerk en afval

U hoeft dus niet eerst in de puin en het lawaai te zitten wat gepaard gaat met het wegbreken van de oude tegels  Hiermee wordt u een hoop ellende (en ook geld) bespaard. En microcement geeft ook een veel sneller resultaat.

Ook de kleur van het woonbeton kunt u helemaal zelf kiezen. Microbeton komt in verschillende kleuren en is door de structuur van zichzelf al uniek. Het aanleggen van vloer- of muur verwarming is geen enkel probleem. En met de speciale coating wordt het beton waterdicht gemaakt zodat de kleur altijd mooi blijft,  ook na veelvuldig gebruik.

Microbeton kan niet alleen gebruikt worden om de wanden en de vloer mee te bekleden, maar ook bijvoorbeeld om uw badkuip in te bouwen, een afscheidingswand naar de douche met ingebouwde opbergruimte of zelf een wasbak naar eigen grootte en ontwerp.

Wanneer u kiest voor een badkamer met een betonnen uitstraling kiest u voor een gladde, naadloze ruimte, die zeer gemakkelijk te onderhouden is!  En met de nieuwe toepassingen van microbeton kunnen onze vakmensen van iedere badkamer een droomomgeving maken.

Badkamer betonlook

Ook leuk om te lezen

Reviews over ons


Geweldige betonlook vloer via mijn klant Toine.

Jeroen Den Ridder Avatar Jeroen Den Ridder
5 april 2021


Laatst een workshop gehad bij Beton deluxe bv, het is een goed product en makkelijk aan te brengen. Ik heb het na afloop meteen besteld voor mijn eigen vloer.

Zoë De Rooij Avatar Zoë De Rooij
5 april 2021


SUPER AANRADER
Afgelopen week de oplevering van onze nieuwe Beton Cire vloer (kleur 22).
We zijn zeer enthousiast over de vloer en zeker ook over de vakkundige plaatsing en zeer correcte behandeling door Beton de Luxe. Geen vraag of extraatje was te veel.

Ruud ....... Avatar Ruud .......
5 april 2021


Goede service in levering en meedenken waar nodig. Producten zijn super en duidelijke omschrijving. Ook heb ik de workshop gevolgd waar duidelijk uitleg en tip en tricks werden gedeeld.
Enige punt ter verbetering: Hoeveelheid product is aan de krappe kant, mag ietsje meer zijn.

Roel Botteram Avatar Roel Botteram
5 april 2021


Goede ervaring tot dusver met Toine, mooi werk (douchehoek badkamer) geleverd en duidelijke planning.
Nadat we een stukje schade hadden gemaakt, is hij snel langs gekomen om dit te repareren.
Nieuw werk dus kan nog niks zeggen over hoe goed het waterdicht is, maar het ziet er prima uit

Piet Mollen Avatar Piet Mollen
5 april 2021