Aanbrengen micro beton op vloerverwarming

Vloerverwarming is voor micro beton geen probleem ook niet als deze is ingefreest in de cementdekvloer. 

Als de vloerverwarming in de cementdekvloer of in een anydriet vloer ligt dan dient deze vloer wel eerst opgestookt te worden naar het maximale niveau. Dit is om de zetting uit de vloer te halen. Daarna moet de vloer weer helemaal afkoelen en wordt er een epoxy  schraaplaag eerst aangebracht. Als dit alles gebeurt is dan kan hierop de micro beton aangebracht worden.

Als de vloerverwarming ingefreest is in de cementdekvloer dan is het heel belangrijk dat de leidingen goed vastzitten, dit omdat deze worden aangegoten met epoxy. Als de leidingen niet goed vast zitten dan gaan deze drijven. Daarna kan de vloer worden opgebouwd zoals bovenstaand is omschreven.