Beton ciré prijs

Beton cire prijzenAls beton ciré expert doet het ons deugd dat de beton ciré prijzen nu voor iedereen haalbaar is. De tijd is voorbij dat luxe interieur producten waren voorbehouden aan een select gezelschap. Tegenwoordig plaatsen we vaker beton ciré vloeren in normale woonhuizen dan in villa’s in het topsegment.

De laagste beton ciré prijs kun je in onze webwinkel vinden. In de praktijk zit het prijsverschil van beton ciré aankleding voornamelijk in de ondergrond waarop de beton cire moet worden geplaatst. Is er veel voorbereidend werk en materiaal nodig om de ondergrond geschikt te maken? Of kan het beton ciré direct worden aangebracht op een stevige en vlakke tegelondergrond?

De beton ciré (=microbeton) m2 prijs voor wanden is vanaf €26,55.

Als je de prijs van beton ciré op wanden vergelijkt met andere betonlook interieur producten dan is dit een zeer interessante prijsstelling. Het komt ruwweg overeen met de prijs van een eikenhouten vloer. Daarbij is de combinatie van beton ciré en eikenhout erg elegant! (TIP).

Heeft u vragen? Stuur een bericht naar +31 6 5335 2880

Stuur een bericht

Verwarring: is het beton ciré, microbeton, microcement of betonstuc?

Het is maar een naam, het betreft allemaal dezelfde product. En ook dezelfde inhoud, al zullen de verhoudingen per producent wel een beetje kunnen afwijken. In onze ervaring bepaalt de vakman het verschil: die zorgt dat de beste beton ciré voorbereiding, mengvorm en toepassing wordt gebruikt. En de beton ciré vakman weet veel van beton stuc prijzen en kan goed per situatie adviseren.

Betonlook Vloer

Woonbeton prijs: een goede prijsvergelijking is moeilijk maar mogelijk

Vraag een vrijblijvende beton ciré offerte! (TIP). Daarin staan namelijk de woonbeton prijs per vierkante meter en ook andere aandachtspunten. Het is helemaal goed als u de woonbeton vakman informeert over de details van uw beton ciré wens:

  • Wat is de woonplaats waar het moet worden aangebracht?
  • Is er sprake van vloerverwarming?
  • Komt het beton ciré in een natte ruimte of in een droge ruimte?
  • Wat is de ondergrond waarop de beton ciré moet worden geplaatst?
  • Welke week is uw voorkeur indien u de beton ciré offerte accepteert?
  • Stuur eventueel een bouwtekening of foto’s mee van de ruimte.

 

 

 

Bel of e-mail voor vrijblijvend advies:

betonlook vloer helpdesk telefoon 013 – 211 28 23

 

Betonlook vloer helpdesk e-mail contact@beton-deluxe.com