Betonlook douche

Betonlook douche wanden

Douche ruimtes worden steeds luxer. En dat mag ook wel, het is een ruimte waar je even een moment voor jezelf hebt. Een aangenaam ingerichte douche draagt in grote mate bij aan het welzijn.

De douche apparatuur mogelijkheden zijn ruim: regendouche met extra handdouche of massage stralen uit de zijmuur en een opbergruimte voor de verzorgingsmiddelen.

Ook de inrichting van de ruimte zelf biedt mogelijkheden: sfeerverlichting, handige uitsparing in de muur welke nooit in de weg zit en dat alles met een mooie beton look afwerking.

Stuur een e-mail of bel 013 – 2112823 als u een vraag heeft over uw douche mogelijkheden.

Betonlook douche sfeer Denk aan vloer- en muurverwarming, weggewerkte buizen en afvoer, lekkere zeepjes en shampoo, een douchepaneel waarin je de straal, verlichting, muziek van jou keuze kunt bepalen.

En dat alles kan met een afwerking van microbeton: waterdicht, zonder naden, schimmelwerend en boven alles aangenaam in gebruik en een lust voor het oog.

Dit lijkt een kostbaar doel maar wist u dat het vaak vrij eenvoudig te realiseren is?
Microbeton van 3 millimeter dik wordt op bestaande muren en tegels aangebracht. Geen tegels afbikken maar bestaande inrichting gebruiken voor een moderne afwerkingslaag.

De beperkte keuze met douchebak, hoofddouche, zeeprekje en witte tegels is gelukkig voorbij.

Betonlook douche kamerWilt u meer weten? Stuur een e-mail of bel 013 – 2112823 en vraag vrijblijvend een betonlook douche prijsindicatie. U krijgt desgewenst advies rondom de betonlook mogelijkheden van uw douche.

Beton de Luxe is de pionier die microbeton heeft geïntroduceerd in Nederland. Na 8 jaar hebben we zeer veel kennis en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn met advies en uitvoering van betonlooks.

Bent u een doe-het-zelver? Dan kunnen wij u ook leren hoe u zelf uw douche een mooie betonlook geeft middels onze beton cire workshop.

Als u al zover bent dat u zelf beton looks kunt maken dan leveren wij u alle gereedschappen en kunt u beton cire kopen tegen groothandelsprijs.

We helpen u graag verder! Vriendelijke groet van Beton DeLuxe.