Betonlook salontafel

Design tafel in betonlookEen salontafel is een veel voorkomend element in woning inrichting. Het klinkt enigszins ouderwets maar salontafels zijn tegenwoordig ook in moderne uitvoeringen beschikbaar.

Een salontafel betonlook is daarvoor een mooi voorbeeld. Met een laag microbeton op een betonlook tafelblad ontstaat er direct een elegante combinatie van hout en beton.

Salontafel met industriële betonlookToch zijn er wel een aantal betonlook weetjes welke belangrijk zijn bij het maken of onderhouden van een betonlook salontafel. Op het microbeton ligt een laagje coating welke het beton beschermd, vlek- en vochtwerend is en de unieke betonstructuur tot zijn recht laat komen.

Een oude definitie van “salon”: Een salon is een kamer waar mensen kunnen discussiëren of muziek maken. Nu dus een gewone woonkamer. Woonkamers worden tegenwoordig erg intensief gebruikt. Dus duurzame materialen zijn belangrijk.

Zorg dat de betonlook tafel met hoge kwaliteit woonbeton en coating is uitgerust.

Beton cire salontafelBetonlook salontafel kopen:
Beton de Luxe kan uw salontafel ontwerp maken. Als u de afmetingen en kleur doorgeeft dan kunnen wij u voorzien van een prijsindicatie en levertijd.

Betonlook salontafel zelf maken:
Een bestaand salontafeltje een betonlook geven kan ook. U kunt bij ons een workshop betonlook maken volgen zodat u zelf uw tafel een betonlook kunt geven.

Er wordt in de volksmond gesproken van een ‘beton cire salontafel’, een ‘microbeton salon tafel’ en een ‘woonbeton salontafel’. In alle gevallen betreft het een salontafel met een deel of het geheel bedekt met een laagje sierbeton en als toplaag een beschermende coating.

Onderstaand enige voorbeelden van betonlook salontafels.

Salontafel met een betonlook van microbeton

Betonlook salon tafel

Eikenhouten tafel met betonlook

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail of bel 013 – 2112823 en vraag vrijblijvend een betonlook badkamer prijsindicatie. U krijgt desgewenst betonlook advies & tips.