Betonlook tv meubel

Vaak is een tv meubel een doorn in het oog. En dat terwijl toch vaak alle ogen gericht zijn op dit meubelstuk, wat een centrale plaats in het interieur in neemt.

Betonlook op een tv meubel

Bestaande tv meubels hebben vaak niet de juiste maat om uw tv, de stereo installatie, de wifi en de gameboy netjes in weg te werken en ook is er misschien geen ruimte voor uw persoonlijke dvd of cd collectie. Of misschien heeft u nog zo’n prachtige oude platencollectie met een draaitafel die u eindelijk eens mooi ergens neer wilt zetten. En dan is er altijd nog een probleem met die vervelende en lelijke snoeren van de apparatuur en de verlichting.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

TV meubel met betonlookNu heeft u de mogelijkheid uw eigen tv meubel te ontwerpen en deze te laten vervaardigen van en prachtig en duurzaam materiaal; microbeton. Wanneer u denkt aan een tv meubel van betonlook, hoeft dat natuurlijk niet direct grijs te zijn.

Microbeton is in verschillende standaardkleuren leverbaar en kan op iedere kleur gemixt worden. Door de natuurlijke eigenschappen van beton, de kleine haarscheurtjes en lichte kleurverschillen die optreden bij het drogen krijgt uw meubelstuk een unieke en persoonlijke uitstraling.

Denkt u ook eens aan de mogelijkheden op uw tv meubel met betonlook te combineren met bijvoorbeeld de verwerking van glas, ceramiek hout of staal. Een betonlook tv meubel is praktisch én prachtig!

U heeft dus niet alleen een tv meubel wat de juiste afmetingen heeft en erg functioneel is,maar ook een uniek meubelstuk wat perfect past in de rest van uw interieur. Natuurlijk kan bij het maken van uw eigen tv meubel ook rekening gehouden worden met stroomvoorziening en het wegwerken van snoeren of het inbouwen van verlichting. Geen kabels meer die lelijk in de weg hangen, maar netjes en onzichtbaar weggewerkt in de binnenkant van het materiaal.

Stuur uw tekening op naar Beton de Luxe voor gratis betonlook tv meubel advies.

Betonlook TV meubelMet microbeton is alles mogelijk. Of het nou gaat om een vrijstaand meubel of een tegen de muur geplaatst of zelfs een zwevend meubelstuk.

Uw wandmeubel kan in iedere vorm gegoten worden. Een speciale hoogte voor uw draaitafel, voldoende ruimte voor uw platencollectie en andere geluid en beeld apparaten.

U bepaald zelf hoe het eruit komt te zien en de betonlook maakt het geheel af!

Wilt u zelf aan de slag met dit prachtige product?

Beton De Luxe geeft ook workshops in het werken met microbeton. Kom langs en leer zelf van de beste vakmensen hoe u uw huis of kantoorruimte een frisse nieuwe uitstraling kunt geven.