Keuken Betonlook

Keuken met betonlook

Keuken Betonlook 
Of het nu gaat om een professionele restaurantkeuken, een bedrijfskantine of uw eigen woonhuishuis: een keuken in betonlook komt overal tot zijn recht: strak, functioneel , op maat gemaakt  en makkelijk te onderhoud. En ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs!

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Uw wensen zijn belangrijk voor ons
Een keuken dient te voldoen aan verschillende eisen. En natuurlijk zijn deze eisen die aan de keuken worden gesteld afhankelijk van het doel : Aan de keuken van een drukbezocht vier sterren restaurant worden andere eisen gesteld dan aan de keuken in een een bedrijf of de keuken die u wenst te hebben in uw sfeervol gerestaureerde grachtenpand of uw romantische boerderij.

[sg_popup id=”10″]Keuken betonlook prijsopgave
[/sg_popup]

Betonlook Keuken wordt op maat gemaakt
Het grote voordeel van een betonnen keuken is dat deze zich volledig laat aanpassen aan uw wensen. Alles kan op maat gemaakt worden. Grote brede aanrechtbladen zonder naden, een kookeiland met ingebouwde opslagruimte. Schappen voor potten en pannen in allerlei verschillende maten en ook dat raar vormgegeven hoekje van uw keuken ruimte kan optimaal gebruikt worden. Ontwerp uw eigen betonlook in de keuken en laat het aan de vakmensen van Beton de Luxe over om een topproduct neer te zetten.

Keuken betonlook werkbladHygiëne
Of het nu gaat om een bedrijfskeuken of een keuken in uw eigen huis, hygiëne is heel belangrijk. Het werken met microbeton betonlooks heeft dan ook enorm veel voordelen. Het materiaal heeft van nature al een schimmelwerende werking en met de speciale coating die ter afwerking wordt gebruikt wordt het beton waterdicht gemaakt. Hierdoor hebben vuil en bacteriën geen kans. Geen voegen en naden maar een glad werkoppervlakte wat gemakkelijk schoon te maken is. Keuken betonlook is dus praktisch en microbeton is een slijtvast, robuust materiaal met een geweldig atmosferische en eigentijdse uitstraling.

Verschillende kleuren
Niet iedereen is gecharmeerd van de natuurlijke grijstint die neutraal beton heeft. Dat begrijpen wij en is geen enkel probleem. Ook wanneer u kleur in uw keuken wilt is dat mogelijk. Met pigment kan van te voren op ieder gewenste  kleur gemixt worden. U hoeft dus niet naderhand nog te verven of bang te zijn dat de oppervlakkige verflaag beschadigd bij gebruik. Microbeton is kleurvast. Door de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen er lichte nuance verschillen ontstaan. Dit heeft te maken met droogtijd en spatelslag. Juist deze eigenschap maakt dat uw keuken een unieke uitstraling zal hebben.

Betonlook keukenmuur

Maak uw betonlook keuken extra persoonlijk
Stelt u eens voor, een bedrijfskeuken met uw logo in het betonlook werkblad, of het logo van uw restaurant met sierlijke letters verwerkt in uw serveerstation. De vakmensen van Beton De Luxe gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor het beste resultaat. Ook die oude keramiektegels uit de oorspronkelijke keuken van uw boerderij kunnen op een unieke manier in uw nieuwe keuken verwerkt worden. Micro beton laat zich makkelijk combineren met andere materialen. Een granieten aanrechtblad, een houten werkoppervlak of glazen schappen die geheel geïntegreerd kunnen worden in uw opslagruimte zonder lelijke steunen. Bij Beton de Luxe denken we enthousiast met u mee voor uw keuken betonlook.