Betonstuc

Betonstuc is een woord welke voor meerdere uitleg vatbaar is. Doorgaans wordt met beton stuc bedoeld dat het een afwerking met een betonlook betreft. Het is géén stuccen met beton, dat wordt wel eens Efteling stucwerk genoemd.

Betonlook stuc is waarschijnlijk duidelijker en eenduidiger. Betonlook vloeren en betonlook badkamers zijn modieus en praktisch door de eigenschappen van microbeton en betonstuc coatings:

 • Betonlook stuckeihard en duurzaam;
 • watervast dus anti-lek;
 • geen voegen maar snaar strak;
 • schimmel werend door afwezigheid van naden;
 • onderhoudsarm;
 • mogelijk in veel kleuren, van wit tot zwart, zelf roestkleur, brons en goud.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Een betonstuc badkamer is wellicht de meest gebruikte toepassing. Juist omdat het waterdicht en onderhoudsarm is. Het ideale product voor luxe renovaties. De badkamer wordt direct omgetoverd tot de meest elegante natte ruimte die je je maar kunt voorstellen. Beton stuc wordt ook veel gebruikt als douche afwerking en bij toilet koofjes.

Je kunt ook betonstuc kopen en betonstuc zelf doen.  Als je ervaring hebt met stuccen dan is het alleen belangrijk om de gebruiksaanwijziging te zien voor de juiste mengverhouding. Heb je nog geen ervaring, dan kun je met een beton cire workshop in een halve dag alle ins & outs leren. En niet onbelangrijk: de betonstuc prijs is momenteel  erg laag t.o.v. het kwaliteitsproduct en de luxe afwerking welke je koopt.

Ben je nog niet helemaal zeker wat je wilt? Vraag dan de groothandel inkoopprijs om betonlook zelf te maken en de prijs om de betonlook aan te laten brengen door de Beton DeLuxe specialist.
[sg_popup id=”10″]Betonlook wand prijsopgave
[/sg_popup]

betonlook in een natte ruimteMocht je betonstuc zelf aanbrengen, bedenk dan dat je het beste meerdere dunne lagen kunt aanbrengen en de beste coating kiest. Op deze manier blijft met de normale schoonmaak het betonlook stucwerk jarenlang zijn prachtige structuur en kleur houden.

Tot slot: er is veel ontwikkeling geweest en de beton kwaliteit is ongeloofelijk goed geworden. De verschillende termen kunnen nogal verwarrend werken, we sommen de meest gebruikte termen op:

 1. Betonstuc
 2. Betonlook stuc
 3. Microbeton
 4. Microcement
 5. Beton cire
 6. Woonbeton

Wij gebruiken microbeton, dit is het verst doorontwikkelde beton product welke zowel tot de hardste materialen behoort maar welke door de sterke cohesie ook zeer flexibel blijft en bijvoorbeeld ook op keukenbladen en meubels kan worden aangebracht.

Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com indien u vragen heeft over een betonlook voor binnen of buiten.

betonstuc kleur mogelijkheden