Betonlook tafel

Ontwerp je eigen tafel!

betonlook salontafelWanneer u op zoek bent naar een trendy, robuust en sterk materiaal om te gebruiken als tafelblad dan hoeft u niet verder te zoeken! Bekijk de verschillende toepassingen van microbeton. Meubels van beton of met een betonlook is de nieuwste trend op het gebied van interieur. Met microbeton zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Het verwerken van betonlook in uw huis of bedrijfsruimte zal velen verrassen en een grote indruk bij uw bezoekers achterlaten. Wilt u een afwijkende maat tafel, of misschien heeft u een eigen ontwerp in gedachten met combinaties van verschillende materialen. De vakmensen van Beton de Luxe denken met u mee over de uitvoering en zien in iedere opdracht weer uitdaging om een nieuw kunstwerk te creëren. Met Microbeton bent u zeker van een prachtig resultaat.

Microbeton is een oersterk materiaal en geeft uw tafel een tijdloze uitstraling. Tafelbladen of tafels met beton hoeven niet zwaar te zijn; Het gaat immers om een afdeklaag. De tafel zelf kan bijvoorbeeld ook van MDF worden gemaakt o daarmee worden bekleed, om daarna met microbeton afgewerkt te worden. Natuurlijk is het ook mogelijk het meubelstuk op te trekken uit meerdere verschillende materialen. Houten poten en een betonnen tafelblad, of andersom.

Betonlook tafelblad afwerkingOf misschien wilt u iets creatiefs doen met ceramiek tegels of een mozaïek in het tafelblad. Met het nieuwe microbeton is alles mogelijk. Ook wanneer u een tafel wilt in een afwijkende vorm is dat voor microbeton geen enkel probleem. Het materiaal kan ter plaatse verwerkt worden en past in ieder interieur.

Microbeton is leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Door de speciale afwerking laag is een tafel van betonlook gemakkelijk te onderhouden en slijtvast. Ideaal voor wanneer de tafel ook dienst doet als werktafel bijvoorbeeld. Natuurlijk is het belangrijk te weten waar de tafel of het meubelstuk voor gebruikt gaat worden. Een eettafel in een restaurant of keuken dient aan heel andere eisen te voldoen dan een tafel die buiten wordt neergezet of in een vergaderzaal. En ook over de poten dient nagedacht te worden.

De betonlook verwerken in het interieur is een echte trend aan het worden! Betonlook meubels zijn prachtig. Het werken en vervaardigen van meubels van microbeton heeft dan ook heel veel voordelen:

  • iedere maat is mogelijk
  • oersterk
  • mooi
  • makkelijk
  • goedkoop
  • verschillende kleuren
  • past in ieder interieur
  • tijdloos

Wilt u uw eigen tafel ontwerpen of de prijs weten van een betonlook tafel? Of heeft u hulp nodig bij het ontwerp en vervaardiging van het door u gewenste tafelblad? Beton de Luxe staat u graag met raad en daad ter zijde.

Onze vakmensen hebben al jarenlang ervaring met het maken van meubels van microbeton en gaan geen uitdaging uit de weg! Wij zorgen er graag samen met u voor dat u de tafel van uw dromen krijgt.

Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com indien u vragen heeft over een betonlook tafel.