Betonlook kast

Betonlook Kast

Heeft u wel eens gedacht aan een betonlook kast?
Simpel, goedkoop, makkelijk maar vooral ook mooi in elk interieur.

De toepassingen van Betonlook zijn eindeloos. Een prachtig op maat gemaakt tv meubel, een handige en mooie opslagkast in de keuken, maar ook voor verwerking in de zogenaamde natte ruimtes zoals de badkamer of zelfs in de tuin, werkplaats of garage is het materiaal uitermate geschikt. Door de strakke vormgeving en het robuuste uiterlijk geven kasten van Betonlook een geheel eigen sfeer aan iedere ruimte.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Betonlook KastHet voordeel van een Betonlook kast is dat u deze zelf kunt ontwerpen en aan uw eigen wensen en aan de beschikbare ruimte kunt aanpassen. De grootte, de vorm, maar ook de kleur bepaald u zelf! Bouwend op onze jarenlange ervaring zullen wij u met raad en daad bijstaan om tot het beste resultaat te komen.
Heeft u ergens nog een ruimte die onbenut is vanwege de ongebruikelijke afmetingen? Een kast van Betonlook past altijd! De kast wordt ter plaatse op maat gemaakt en geen ruimte is te groot of te klein. Het aanbrengen van verlichting of elektriciteitspunten in de kast is geen enkel probleem: lelijke elektriciteitsdraden kunnen onzichtbaar worden weggewerkt en ook het plaatsen van inbouwspots of elektriciteitspunten is een fluitje van een cent voor onze vakman.

Betonlook KastBetonlook heeft de natuurlijke eigenschap schimmelgroei tegen te gaan. De speciale beschermlaag die wij aanbrengen, is hittebestendig. krasvast en waterproof. Dit betekent dat Betonlook bijvoorbeeld ook te gebruiken is als afscheidingswand van een douche, zonder dat deze betegeld hoeft te worden. Een zeer prettige bijkomstigheid is dat het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk is. De gladde en beschermende afwerkingslaag en de natuurlijke eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat het gewoon regelmatig afnemen met een vochtig doekje met lauwwarm water en een neutrale zeep al voldoende is.

Betonlook Meubels

Wilt u ook een Betonlook kast of meubelstuk? Neem gerust contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij kunnen u helpen bij het ontwerp en onze vakman komt graag bij u thuis om de situatie zelf ter plaatse met u door te bespreken!