Betonlook toilet

betonlook toiletEen van de moeilijkste ruimtes in een huis om in te richten is wel het toilet. De inrichting staat vast, wc en kleine wasbak, de ruimte is doorgaans klein. Bij het inrichten van en toilet spelen natuurlijk veel verschillende dingen een rol, zoals de beschikbare ruimte, hygiëne maar ook persoonlijke stijl en uiteraard het financiële plaatje.

Het belangrijkste kenmerk van een toilet is wel de hygiëne. De ruimte dient makkelijk schoon te maken en waterdicht te zijn voor eenvoudig en effectief schoonmaakwerk. Een mooi behang of een tapijt op de grond zijn niet aan te raden op een toilet.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

betonlook horeca wcZeker wanneer het een toilet betreft met vele bezoekers, zoals dat van een café of een ander bedrijf is snelheid en effectiviteit van schoonmaak belangrijk. Een naadloos toilet is makkelijk én mooi.

Omdat je tegels niet ieder jaar wilt vervangen, wordt de kleur van de tegels simpel, tijdloos gehouden. Dus vaak wordt er gekozen voor wit, de zoveelste witte betegelde wc.

Het effect van de kleur en patroon op de ruimte is enorm. Betonlooks zijn origineel en ruimtelijk. Erg donkere kleuren laten de toch al kleine toiletruimte vaak nog kleiner lijken Maar grijstinten of zelfs groen, blauw of rose tinten helpen voor een rustgevend en elegant effect.

Wanneer u erover denkt om uw toilet een frisse opknapbeurt te geven dan is er een nieuw en elegant alternatief. Microbeton voor een betonlook toilet:

betonlook wc• Het microbeton kan direct over de oude tegels aangebracht worden;
• Microbeton is watervast, slijtvast en verkleurd niet;
• Microbeton stoot schimmel af, en gemakkelijk te onderhouden;
• Geen naden of voegen, de ruimte lijkt hierdoor groter;
• Het microbeton kan in veel verschillende kleuren geleverd worden.

Betegelde toiletruimten zijn vaak niet zo bijzonder terwijl dat wel mogelijk is met microbeton. Er zijn vele mogelijkheden met een microbeton betonlook toilet: diverse kleuren, interessante patronen, snel en gemakkelijk toepasbaar op iedere ondergrond, watervast en schimmelwerend. Datzelfde geldt eigenlijk voor een betonlook badkamer.

betonlook-wc  betonlook horeca-toilet  betonlook-toilet