Betonlook trap

Microbeton trap

Microbeton is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het renoveren van oude trappen. Uw trap krijgt een heel ander aanzien wanneer u deze laat bekleden met microbeton. Strak, stijlvol en slijtvast.

Zie onderstaand de betonlook trap voorbeelden, prijzen vanaf € 1500,-

Hoe de trap er uit ziet en waar deze zich bevind worden bij de bouw van het huis eigenlijk al direct vastgelegd. In de meeste gevallen bevind de trap zich de entree van het gebouw, maar soms ook in de living. Was de trap vroeger vooral een middel, tegenwoordig is de trap een eye-catcher. Omdat een trap altijd duidelijk zichtbaar is bepaald deze voor en groot deel de uitstraling van uw huis. Daarom is de keuze van hoe uw betonlook trap er uit zal gaan zien een belangrijke.


Betonlook trap prijsopgave

Betonlook trapHeeft uw hal een frisse opknapbeurt nodig? Zijn de muren beschadigd of vies, de traptreden versleten?

Het renoveren van een bestaande trap was vroeger tijdrovend en prijzig. Oude bekleding weg bikken, verf en lijmresten afkrabben, het renoveren van de ondergrond, stucen van de muur en pas daarna volgt de uiteindelijke afwerking.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com. Of kijk naar onze info op Google Maps.

 

Met de toepassing van microbeton wordt alles veel eenvoudiger. Microbeton kan over nagenoeg direct en zonder problemen over alle oppervlakten aangebracht worden. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren en verschillende soorten afwerkingen.

Ook is het mogelijk het Microbeton te combineren met bijvoorbeeld hout of ceramiek. Microbeton heeft een natuurlijke uitstraling, is stoot- en kleurvast en gemakkelijk te onderhouden. Een mooie betonlook trap oplossing heeft verrassende resultaten.

Beton de Luxe heeft voor ieder wens een passende oplossing. Geef uw trap een nieuwe, natuurlijke uitstraling door te kiezen voor de betonlook met microbeton. Kijk ook eens bij betonlook vloer voor aanvullende informatie.

Betonlook trap close-up

 

 

Trap in betonlook