Wat is beton cire?

Betonlook douche op basis van microbetonBeton cire is een algemene term voor diverse decoratietechnieken met als doel een betonlook. Door innovatie in cement en toevoegingen is de betrouwbaarheid, prestatie en esthetica de laatste jaren sterk toegenomen. Deze geëvolueerde versie van beton ciré is microbeton.

 

Beton cire kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De vloerafwerking, wandafwerking of meubel afwerking is mogelijk op ondergronden van tegels, gips, cement, kunststof en MDF. Het is een beton mortel met een gekleurd pigment en hars. De toplaag is stijlvol, onderhoudsarm, vlek werend, schimmel werend en waterdicht.

Wilt u meer weten? Bel naar 013 – 2112823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com.
Of kijk naar onze info op Google Maps.

Beton-DeLuxe behoort tot de voorlopers welke in 2007 beton cire hebben geïntroduceerd in de Nederlandse markt. Sindsdien is een hele industrie opgebouwd rondom beton cire. Beton-DeLuxe verzorgd niet alleen de import van het product maar tevens workshops voor professionals welke dit unieke product willen toevoegen aan hun dienstverlening. Daarnaast verzorgen de Beton-DeLuxe experts kleine en grote projecten bij zowel de zakelijke als particuliere markt.

 

Betonllok salontafel op basis van microbeton

Betonlook trap op basis van microbetonBeton ciré en zeker het verbeterde product microbeton is een interessant alternatief voor meer conventionele coatings en afwerking voor vloeren, wanden en meubels. Meerdere afwerkingslagen van in totaal 2 tot 10 millimeter reproduceren het esthetische uiterlijk van industriële beton vloeren.

 

 

Wilt u meer weten over beton cire? Een beton cire workshop geeft u praktische inzichten.

Betonlook vloer op basis van microbeton